Bekijk hier onze service en tarieven

Interieur Stomerij Hendorette

Onze tarieven

Voor een lijst met tarieven of een vrijblijvende prijsopgave kun je het beste even contact met ons opnemen.

Om misverstanden te voorkomen over de prijs van het te reinigen artikel staan wij je graag eerst te woord. Zo weet je precies wat de kosten zijn voor de reiniging.

Je kunt contact  ons opnemen via het contactformulier  of even langskomen bij ons in de stomerij

 

Haal- en  brengservice

Bij sommige artikelen is het een heel gedoe om deze zelf te brengen en weer op te halen. Denk bijvoorbeeld aan uw bankhoezen en uw gordijnen. Maar ook vloerkleden zijn door hun grote formaat gewoonweg vaak lastig te vervoeren. En daarbij bent u natuurlijk ook niet altijd in de gelegenheid om uw kleding en andere artikelen zelf bij ons langs te brengen omdat u het druk heeft of niet goed ter been bent.

Afhankelijk van de opdracht bestaat de mogelijkheid dat wij binnen onze regio (GRONINGEN, HOOGKERK, PEIZE en RODEN) uw dekbedden, matrasovertrek, tapijten, gordijnen en dergelijke gratis afhalen en weer terugbezorgen. Informeer vrijblijvend naar deze service.

Zo maken wij het u gemakkelijk, bespaart u bovendien een hoop tijd en hoeft u zelf niet eens de deur meer uit. Woont u buiten dit gebied kunt u ook gerust contact met ons opnemen en kunnen wij kijken naar de mogelijkheden en kosten.